Be happy, be you and bloom

FitStap Coach Trisha van Isselmuden in Almere

Trisha van Isselmuden
Gediplomeerd Holistisch Leefstijlcoach,  
FitStap Coach en Ervaringsdeskundige.
Access Consciousness ® Bars Practitioner

Nadat ik mijn eigen leefstijl en mindset stap voor stap heb aangepast, voel ik mij vitaler en gelukkiger dan ooit. Dat gun ik iedereen.
Ik begeleid je graag op jouw weg naar meer energie, innerlijke rust en zelfvertrouwen. Zodat je weer jezelf kunt zijn, voor jezelf durft te kiezen en de dingen waar je blij van wordt.

Mijn naam is Trisha van Isselmuden, 40 jaar en getrouwd met Mark. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, een dagje naar de sauna of eropuit. Ook sport ik meerdere keren per week. Lekker op de bank een serie kijken met mijn kat op schoot vind ik ook heerlijk! 

Ik ben heel blij en dankbaar dat ik op deze manier van het leven kan genieten. Dat is weleens heel anders geweest…

Als dertiger kwam ik met chronisch vermoeidheid syndroom (CVS) “achter de geraniums” te zitten. Ik keek jaloers naar gepensioneerden die vitaal op de fiets hun boodschappen deden, want ik was jong en kon niks meer. Een langdurig en kostbaar proces om te herstellen begon.

Mijn belangrijkste doel werd om vitaler en daarmee ook gelukkiger te worden. Dat betekende een complete leefstijl- en mindsetverandering. Stap voor stap.
Ook besloot ik mijn hart te volgen en voor mezelf te beginnen. 

Toen ik ziek werd, werkte ik als productmanager bij een bank. Ik heb daar mooie dingen mogen leren en doen. En toch bleek dat het niet ‘mijn plek’ was en er meer energievreters dan energiegevers waren. Dus gooide ik het roer volledig om door bij een goed doel aan de slag te gaan en mij om te scholen tot coach.

Ik volgde de twee-jarige opleiding ‘Holistische Leefstijl Coaching’. Dit is een brede algemene coachopleiding op hbo-niveau die ik met succes heb afgerond. Daarnaast ben ik ook FitStap Coach en Access Consiousness ® Bars Practitioner. En ik volg ik workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leefstijl

Inmiddels is mijn eigen praktijk Happy Vitality een feit en werk ik volledig als zelfstandig ondernemer. Happy Vitality staat voor ‘gelukkig en vitaal jezelf zijn’, want dat gun ik iedereen.

Ik weet hoe het is om continu moe, te druk en gespannen te zijn. En ik weet wat er voor nodig is om dat te doorbreken. Meer energie, innerlijke rust en zelfvertrouwen, zodat je weer jezelf kunt zijn, voor jezelf durft te kiezen en de dingen waar je blij van wordt.

Mijn missie is om vrouwen te begeleiden naar een energieker en blijer leven. Zodat ook zij weer bloeien!

Wat anderen vertellen over mij...


"Wat me het meeste verbaast bij de westerse mens is dat hij zijn gezondheid opoffert om veel geld te verdienen.
Vervolgens offert hij het geld weer op om zijn gezondheid te herstellen. En dan is hij weer zo bezorgd over de toekomst, dat hij niet geniet van het heden, met als gevolg dat hij niet in het heden, maar ook niet in de toekomst leeft.
Hij leeft alsof hij nooit zal sterven en sterft terwijl hij nooit geleefd heeft."

- Dalai Lama -

Wil jij meer energie, innerlijke rust en zelfvertrouwen?

Zet vandaag nog een eerste stap!

Rust en ruimte in je hoofd met Access Bars

Ontspanning

Wil je direct ontspanning ervaren? Tijdens een Access Bars sessie van een uur, raak ik 32 punten op je hoofd aan. Het is alsof je de delete-knop van een computer indrukt. Voor ‘instant’ rust en ruimte in je hoofd. Ervaar zelf wat er in een uur voor jou kan veranderen.

Wandel je vitaal met FitStap

Beweging

Wil je letterlijk meer bewegen, maar heb je geen zin in de sportschool? Doe mee met het groepsprogramma FitStap van 12 weken. Elke week is er een wandeltraining incl. cognitieve fitness, voeding tips en ‘mental’ coaching. Verschillende startdata in juni 2019. Goed voor je lichaam en geest en nog gezellig ook!

Trisha van Isselmuden Leefstijlcoach Mindsetcoach Vitaliteitscoach Wandelcoach Almere

Coaching

Wil je de regie over jouw levensgeluk en energie (weer) in eigen handen krijgen? Tijdens een 1-op-1 coaching traject van 4 tot 6 maanden, sta jij én jouw vraagstuk centraal. De kern van jouw hulpvraag komt boven en pakken we aan vanuit de wortel, zodat je weer tot bloei komt!

Cookie instellingen

Om jou de meest waardevolle en optimale ervaring op deze website te geven gebruiken wij cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top
Happy Vitality draait op SYS PlatformSYS Platform